Vraag gratis proefles aan

De lesmethode

Onze lesmethode

De RijbewijsSucces lesmethode

De aanpak

Autorijschool RijbewijsSucces hanteert een unieke lesmethode, waarbij elke cursist de aanpak krijgt die bij hem of haar het beste past voor een optimale resultaat. De instructeurs van Rijschool RijbewijsSucces  zijn getraind in het coachen van cursisten. De instructeur stippelt dan ook samen met de cursist een persoonlijk trajectplan uit.

Doelstelling

Het doel van rijschool Leiden – Rijbewijssucces is dat jij op een sociaal, verantwoorde en milieuvriendelijke manier je rijbewijs haalt voor de personenauto, en dat allemaal in een zo kort mogelijke tijdsbestek. Om dit doel te bereiken werkt autorijschool RijbewijsSucces stapsgewijs opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk. Er wordt pas doorgestroomd naar een nieuw lesonderdeel als de vorige stof goed word beheerst. Na het einde van elke lesonderdeel word je daarop getoetst, als dat goed gaat dan gaan we over naar het nieuwe lesonderdeel. Tijdens het proces van de praktijkopleiding zal er regelmatig worden getoetst. Dit zal meestal vooraf bekend zijn, maar er zullen ook zogenaamde blinde momenten zijn.

Kern van de rijopleiding

De kern van de opleiding is verantwoordelijke verkeersdeelname, milieuvriendelijke rijstijl en verkeersinzicht. Met verantwoorde verkeersdeelname wordt bedoeld dat de cursist zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen en dat op een veilige manier zonder daarbij gevaar of hinder te leveren voor andere weggebruikers, maar alleen verantwoorde verkeersdeelname is niet genoeg, want zuinig rijden is ook belangrijk geworden, hier word de cursist geleerd om zuinig en dus milieuvriendelijk te rijden. Dit heet het “nieuwe rijden.” De cursist wordt geleerd om te schakelen tussen de 2000 en 2500 toeren, het belang van de juiste bandenspanning,het gebruik van cruisecontrole, bij stops langer dan 1 minuut de motor uit, dat en nog veel meer.”Het nieuwe rijden” levert je dubbele winst want je bespaart het milieu maar ook je portemonnee.

Start je rijopleiding bij RijbewijsSucces met een gratis proefles

Of je nou je motorrijbewijs of autorijbewijs wil halen bij rijschool RijbewijsSucces Leiden ben je aan het juiste adres!

Reserveren

  • A
  • A2
  • A
  • A
  • B
  • AM
Motorrijbewijs A1
Motorrijbewijs A 1
Wil je op je 17e beginnen met het halen van je motorrijbewijs?  Dan mag je rijlessen volgen op een A1 motor met een maximaal vermogen van 11Kw.
Motorrijbewijs A2
Motorijbewijs A2
Wil je op je 20e beginnen met het halen van je motorrijbewijs? Dan mag je rijlessen volgen op een A2 motor met een vermogen van maximaal 35 kw.
Motor A
Motorrijbewijs A – motorrijlessen vanaf je 21ste
Als je begint met het halen van je rijbewijs op je 21e dan kun je afrijden op een motor met volledig vermogen, en dus voor het A rijbewijs. Echter krijg je voor de eerste twee jaar een restrictie op je rijbewijs, die Code 80 heet. Die Code 80 zegt eigenlijk dat je een A2 rijbewijs hebt, maar dan in andere woorden. Deze code 80 komt na twee jaar te vervallen, je hoeft hiervoor niet opnieuw examen te doen.
Motorrijbewijs A
Motorrijbewijs A
ga je vanaf je 24e beginnen met motorlesssen? Dan heb je met geen enkele restrictie te maken. Je krijgt meteen je volledige A motorrijbewijs en mag alle motoren rijden die je maar kan wensen.
Autorijbewijs B
autorijbewijs B
Autorijlessen mag je starten vanaf 16,5 jaar.
Bromfiets AM
Bromfiets rijbewijs AM
Ben je 15,5 jaar? Haal dan zo snel mogelijk je theorie en begin vanaf je 16e verjaardag met rijlessen! Geef je nu op en ontvang direct een theoriepakket en begin vandaag met leren voor je bromfiets theorie.

Kies je categorie

Autorijlessen mag je beginnen vanaf 16,5 jaar. je hoeft hiervoor nog niet in het bezit te zijn van je theorie certificaat. handig is het natuurlijk wel. Je theorie mag je al vanaf je 16de halen.

Om je motorrijbewijs te halen te mogen halen moet je examen doen in voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).