Vraag gratis proefles aan

Over RijbewijsSucces

Over rijschool RijbewijsSucces

Maak vrijblijvend kennis met rijschool RijbewijsSucces en neem een kijkje op de site. Hier vindt u een breed aanbod op het gebied van verkeerseducatie.  Rijschool RijbewijsSucces geeft rijlessen in LeidenWassenaarAlphen aan den Rijn en omgeving. Het aanbod bestaat uit losse rijlessen en lespakketten.

De doelstelling

Het doel van rijschool Leiden rijbewijsSucces is om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen, maar tegelijkertijd ook een verantwoorde verkeersdeelnemer van je te maken. Hiermee wordt bedoeld dat de leerling aan het einde van de rijopleiding op een zelfstandige en veilige manier aan het verkeer kan deelnemen zonder daarbij gevaar of hinder te leveren voor andere weggebruikers. Bovendien wordt je ook “het nieuwe rijden“ geleerd. Hierbij wordt de leerling geleerd zuinig en dus milieuvriendelijk te rijden. De leerling leert onder andere om tijdig te schakelen, tussen de 2000 en 2500 toeren, het belang van het op juiste spanning houden van de banden, bij lange stops motor uit, het gebruik van cruisecontrole, en nog veel meer weetjes om zuinig met het milieu om te gaan maar ook zuinig met je portemonnee.

Opfriscursus autorijden

Rijschool RijbewijsSucces biedt ook rijlessen aan voor mensen die al een rijbewijs hebben, maar door omstandigheden bijna niet of helemaal niet aan het autorijden zijn toegekomen. Voor deze mensen bieden wij een opfriscursus aan van 90 minuten waar zowel de theorie als de praktijk word behandeld, zodat u weer met een veilig gevoel achter het stuur gaat zitten en bovendien weer helemaal op de hoogte bent van de allernieuwste ontwikkelingen en veranderingen in het verkeer.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag, voor aanmeldingen kunt u het online aanmeldingsformulier invullen, u kunt ons bereiken onder het nummer: 06 244 555 88.

RijbewijsSucces hoopt dat deze site u een stap in de goede richting zal helpen en wenst u veel succes bij het vinden van een geschikte rijopleiding.