rijlessen in leiden

Rijlessen in Leiden

Rijlessen in Leiden

Rijlessen in Leiden?  Was je op zoek naar rijlessen in Leiden? Rijlessen in Leiden doe je bij de beste rijschool van Leiden, Rijschool rijbewijsSucces.
Rijlessen doe je bij een rijschool in de buurt, dit heeft als voordeel dat de rijschool ook de examenroutes kent. Rijschool RijbewijsSucces geeft al vele jaren rijlessen in Leiden en omgeving met een hoog slagingspercentage. Een losse rijles kost bij ons €42,-
Rijlessen is bij onze rijschool altijd leuk en leerzaam.

rijlessen leiden

Rijlessen Leiden

Rijlessen in Leiden doe je bij de beste rijschool van Leiden. Neem een gratis proefles en maak binnenkort kennis met je rijinstructeur en met de RijbewijsSucces lesmethode. Onze rijles methode is een bewezen lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk. Zo doorloop jij de rijopleideing in jou tempo. Al je rijlessen in Leiden worden door ons bijgehouden op de instructiekaart. De instructiekaart is een vorderingskaart waar alle vorderingen worden bijgehouden van je rijlessen in Leiden. Zo weet jij en je rij instructeur wat je al kent en wat er nog behandeld moet worden.

Rijlessen met examengarantie

Rijlessen in Leiden met examengarantie? Ook dat kan bij rijschool RijbewijsSucces Leiden. Wij bieden onbeperkt examengarantie in de garantiepakketten. De RijbewijsSucces garantiepakket is een all in pakket met een tussentijdse toets bij het CBR. Een tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR met een examinator van het CBR Leiden. Aan het einde van de toets krijg je tips en verbeterpunten me van de examinator. Tijdens het proefexamen krijg je 2 bijzondere verrichtingen, mochten deze voldoende zijn dan krijg je daar vrijstelling  voor tijdens je eerste examen! Kosten: €220,- zit inbegrepen in het garantiepakket, verder zit er in het pakket je eerste examen en mocht je onverhoopt zakken voor je eerste examen betalen wij de herexamens, jij betaalt alleen de rijlessen  en €85,- voor de verhuur van de auto tussen de examens.

  Theorieles in Leiden

Wil je je rijbewijs, dan zal je ook je theorie moeten halen, wist je dat de slaginsgpercentage voor de theorie rond de 40% ligt!
Heel veel mensen zakken voor de eerste keer voor de theorie omdat ze het onderschatten, daarom adviseren wij om tegelijkertijd te beginnen met je rijlessen en met je theorie te leren. Een cursist die de theorie goed beheerst haalt ook meer uit zijn rijlessen . Bij rijschool RijbewijsSucces kan je de beste theorieleermiddelen kopen tegen zeer scherpe tarieven. Schrijf je in voor een gratis proefles en haal binnenkort nog je rijbewijs.

Onze contactgegevens:

Rijschool RijbewijsSucces
Charlotte de Bourbonhof 40
2316 GX Leiden
Mobiel: 0624455588

PROEFLES
Open chat
1
Inschrijven gratis proefles?
Heb je een vraag?
Klik op het icoon "open chat" rechtsonder.
Powerd by