Rijschool RijbewijsSucces-leiden

Rijlessen Sassenheim

Meld je aan voor de gratis proefles!

Wil je  rijlessen gaan volgen in Sassenheim e.o.? Autorijschool Rijbewijssucces biedt diverse rijles pakketten met herexamengarantie aan in Sassenheim. Zo kunnen we iedereen een op maat gemaakte rijcursus aanbieden. De eerste vraag die bij je opkomt is hoeveel rijlessen heb ik nodig om mijn rijbewijs te halen? Om dat te bepalen bieden wij jouw de eerste rijles gratis aan! tijdens de rijles krijg je de kans om kennis te maken met je rij-instructeur en met onze uniek rijlesmethode. Na de rijles krijg je van de rij-instructeur te horen wat je niveau is en hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Al je vorderingen worden bijgehouden op de leerling vorderingenkaart .Zo weet jij altijd van te voren wat je kan verwachten als je rijlessen neemt bij Rijschool RijbewijsSucces.

De rijinstructeur zal jou thuis of op je werk ophalen en dan samen met jou naar Leiden rijden. Hier zullen de rijlessen gegeven worden, want de examens worden afgenomen in Leiden.

De voordelen van Rijschool RijbewijsSucces Sassenheim

  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding.
  • Helder, transparant en duidelijke stap voor stap aanpak.
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingenkaart.
  • Vaste ,professionele en altijd vriendelijke rij-instructeur.
  • Unieke bewezen lesmethode.
  • Garantiepakketten.
  • Opleiding op maat.
  • Rijlessen plannen op tijden die U uitkomen.

Rijles 16.5

Sinds november 2011 is het voor jongeren mogelijk gemaakt om al te starten met autorijlessen van 16.5 .Zodra het theorie-examen en praktijk examen gehaald zijn mogen de jonge bestuurders onder begeleiding van een ervaren bestuurder al met hun 17e jaar de weg op. Ben jij al 16.5? Geef je dan op voor rijlessen via rijbewijsSuccces.nl, en neem deze week nog een gratis proef rijles en haal als eerste van je vrienden zijn rijbewijs. Geef je nu op en begin nog deze week met je rijlessen bij Rijschool Rijbewijssucces Sassenheim.

PROEFLES
Open chat
1
Inschrijven gratis proefles?
Heb je een vraag?
Klik op het icoon "open chat" rechtsonder.
Powerd by