Rijschool RijbewijsSucces-Leiden

Rijopleiding Leiden : Eerste rijles Gratis!

Wil jij een rijopleiding volgen in Leiden? dan ben je bij rijschool RijbewijsSucces aan het juiste adres.
Rijschool RijbewijsSucces biedt complete verzorgde rijopleidingen in Leiden en omstreken. Wij helpen je om zo snel mogelijk, maar in jou tempo naar het rijbewijs toe. Onze doel is om van jou een veilig en verantwoorde bestuurder te maken die geen gevaar of hinder levert voor zichzelf of voor andere weggebruikers en dat allemaal in zo een kort mogelijk tijdsbestek.

Rijschool RijbewijsSucces is de ideale rijschool om met succes je rijopleiding te volgen. Wij hebben al de benodigde kwaliteiten in huis. Rijschool RijbewijsSucces heeft een bovengemiddeld slagingspercentage dit komt door onze bewezen unieke lesmethode opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk, op deze manier lopen we stap voor stap de rijopleiding door, na elke onderdeel wordt je getoetst, en dan gaan we weer verder naar het volgende onderdeel. Op de instructiekaart wordt precies bijgehouden wat je hebt gehad en wat je de volgende les kan verwachten, de cursist weet altijd wat hij kan verwachten.

Rijschool rijbewijsSucces hanteert zeer scherpe tarieven, de proefrijles is altijd gratis! zo heb jij de kans om kennis te maken met je rij instructeur en onze lesmethode. een losse rijles kost: €42,- bij RijbewijsSucces. Je kan kiezen uit pakketten inclusief een praktijkexamen maar je kan er ook voor kiezen om losse rijlessen te nemen. de keuze is geheel aan jou.
Na de proefrijles krijgt je een advies over het aantal te verwachten rijlessen.

Rijschool RijbewijsSucces is de snelweg naar je rijbewijs, volg je een rijopleiding bij ons dan geniet je van de vele voordelen die onze rijschool te bieden heeft. Zo kan je de theorie leermiddelen  bij ons kopen tegen zeer scherpe tarieven maar je kan ze ook lenen tot aan je theorie examen. Rijschool RijbewijsSucces is er voor jou!

Ook voor een spoedcursus ben je bij ons aan het juiste adres, binnen 5 of 10 dagen je rijbewijs, wij maken het mogelijk voor je, rijbewijsSucces is gespecialiseerd in spoedcursussen. wil jij een spoedcursus volgen neem dan contact op met rijschool RijbewijsSucces en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je aan een rijopleiding beginnen? schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en haal binnenkort nog je rijbewijs.

Onze contactgegevens:

Rijschool RijbewijsSucces
Charlotte de Bourbonhof 40
2316 GX Leiden
Mobiel: 0624455588
Whatssapp: 0624455588

PROEFLES
Open chat
1
Inschrijven gratis proefles?
Heb je een vraag?
Klik op het icoon "open chat" rechtsonder.
Powerd by