Vraag gratis proefles aan

Rijschool Katwijk

Rijschool Katwijk: Meld je vrijblijvend aan voor de proefles!

Autorijschool Rijbewijssucces is de beste rijschool van Katwijk en omstreken. Rijschool Katwijk biedt je optimale begeleiding vanaf je eerste rijles tot aan je rijbewijs. Zo hebben wij door onze unieke RijbewijsSucces -lesmethode een hoog slagingspercentage van 75%. De combinatie van de unieke lesmethode en de gedreven instructeurs van RijbewijsSucces maakt het mogelijk dat wij jouw vliegensvlug naar je rijbewijs begeleiden. RijbewijsSucces Katwijk levert maatwerk. Voor iedere leerling wordt een persoonlijk trajectplan uitgestippeld. RijbewijsSucces maakt gebruik van de leskaart en instructiekaart. Hier worden al jou vorderingen nauwkeurig in de gaten houden. De instructiekaart blijft bij jou instructeur en de leskaart neem je mee naar huis. Zo weet je altijd hoever je bent met je rij opleiding maar ook wat je de volgende les kan verwachten.

Scherpe tarieven bij RijbewijsSucces

Rijschool Katwijk en Rijschool Leiden heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding. Een rijles van 60 minuten kost bij RijbewijsSucces €55,-. Als je een prijs onderzoek houdt onder de rijscholen van Katwijk en omgeving dan zal je zien dat de gemiddelde prijs rond de €60, – per uur ligt. Het is belangrijk om te kijken of je rijschool 1 uur als 50 minuten of 60 minuten rekent. Want 50 of 60 minuten maakt wel degelijk uit in de prijs. Een rijschool die bijvoorbeeld €40, – per 50 minuten rekent, kost eigenlijk 52,50 euro voor de volle 60 minuten. Wie kan rekenen neemt zijn rijlessen bij RijbewijsSucces.

Bekijk alle tarieven op onze website.

Gratis online theoriecursus

Neem jij je rijlessen bij rijschool RijbewijsSucces dan verzorgen wij ook je theorie. Iedere cursist krijgt de mogelijkheid de theorie leermiddelen te lenen. Zo bespaar jij geld en kan jij daar andere leuke dingen mee doen. Wie de theorie goed beheerst haalt ook meer uit zijn rijlessen.

Meer informatie over RijbewijsSucces

Wil jij meer informatie over rijschool Katwijk neem dan gerust een kijkje bij ons op de website en ontdek de vele voordelen van rijschool Katwijk. Je opgeven voor een gratis en vrijblijvende proefles kan via het inschrijfformulier, schrijf je in en wij nemen binnenkort contact met je op. Rijschool RijbewijsSucces is ook telefonisch bereikbaar : 06 244 555 88.