Overzicht slagingspercentage van alle rijscholen in Leiden

Een overzicht van de slagingspercentages van iedere rijschool in Leiden vind je hier: https://cbr.nl/rijschoolzoeker
Het CBR is verplicht de slagingspercentages van alle rijscholen die ingeschreven zijn openbaar te maken. dat gebeurt via de rijschoolzoeker. Het gaat om de slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elkaar kwartaal vernieuwd. Een nieuwe rijschool wordt pas opgevoerd in het kwartaal dat volgt op de datum van de eerste inschrijving.

slagingspercentage rijschool RijbewijsSucces Leiden

De slaginspercentage van rijschool RijbewijsSucces uit Leiden is 70% Volgens het CBR is een slagingspercentage boven de 50 % een hoog slagingspercentage. Rijschool RijbewijsSucces zit ver daarboven en dat betekend dat veel leerlingen de eerste keer slagen. De hoge slagingspercentage hebben wij te danken aan het nieuwe rijlessen. Autorijschool RijbewijsSucces hanteert een unieke lesmethode, waarbij elke cursist de aanpak krijgt die bij hem of haar het beste past voor een optimale resultaat. De instructeurs van autorijschool rijbewijsSucces zijn getraind in het coachen van cursisten. De rijcoach stippelt dan ook samen met de cursist een persoonlijk trajectplan uit. De kern van de opleiding is verantwoordelijke verkeersdeelname, milieuvriendelijke rijstijl en verkeersinzicht. Met verantwoorde verkeersdeelname wordt bedoeld dat de cursist zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen en dat op een veilige manier zonder daarbij gevaar of hinder te leveren voor andere weggebruikers, maar alleen verantwoorde verkeersdeelname is niet genoeg, want zuinig rijden is ook belangrijk geworden, hier word de cursist geleerd om zuinig en dus milieuvriendelijk te rijden. Dit heet het “nieuwe rijden.” De cursist wordt geleerd om te schakelen tussen de 2000 en 2500 toeren, het belang van de juiste bandenspanning, het gebruik van cruise controle, bij een stop langer dan 1 minuut de motor uit, dat en nog veel meer. ”Het nieuwe rijden” levert je dubbele winst want je bespaart het milieu maar ook je portemonnee. Als je bij Autorijschool RijbewijsSucces gaat rijden dan kom je niet zomaar rijlessen volgen maar je volgt een rijopleiding tot B- chauffeur.

verhoog je slagingskans bij je rijschool

Dat je rijschool een hoog slagingspercentage heeft is nog geen garantie dat ook jij de eerste keer slaagt voor je rijexamen. Wij hebben een paar tips voor je zodat ook jij gegarandeerd de eerste keer slaagt voor je rijexamen in Leiden. Voordat je gaat beginnen met zoeken naar rijscholen in Leiden, zal je eerst op een rijtje moeten zetten wat voor een rijschool jij zoekt. Als jij bijvoorbeeld faalangst hebt, vraag dan of ze een faalangst instructeur hebben. Zet al je vragen op een papiertje zodat je ze niet vergeet wanneer je informatie gaat aanvragen bij de rijscholen. Wees kritisch bij het kiezen van een rijschool, bij de ene rijschool krijg je meer waar voor je geld dan bij de andere rijschool! Wij van rijschool RijbewijsSucces hebben hieronder een aantal vragen die jij jezelf zeker af moet vragen bij het zoeken naar een geschikte rijschool.

-1) Wat is de slagingspercentage van de rijschool?
-2) Wat zijn de uurtarieven van de rijschool?
(Let er ook op of een lesuur 45, 50 of 60 minuten is.)
-3) Heb je 1 vaste rij instructeur?
-4) Wat gebeurt er wanneer een instructeur of lesvoertuig uitvalt?
is er een plaatsvervanger of plaatsvervangende voertuig?
-5) Worden de lessen in logische volgorde opgebouwd van makkelijk naar moeilijk?
-6) Maakt de rijschool gebruik van een leerling vorderingenkaart?
-7) Wordt het voertuig stilgezet tijdens uitleg stilgezet?
-8) Is de instructeur bereid om tijdens je examen mee te rijden?
-9) Is er ook de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen?
( Een tussentijdse toets verhoogt je slaginskans.)

Hou vooral in je achterhoofd wat jij belangrijk vindt. Neem een proefles bij verschillende rijscholen in leiden, en vergelijk in de praktijk.
Wat voor een lesmethode word er gebruikt?
Voelde je op je gemak bij je toekomstige rij instructeur?
Het kiezen van een geschikte rijschool is geen gemakkelijke opgave, kijk naar de feiten maar luister ook naar je gevoel want die strenge rij instructeur werkt wel goed voor de 1 maar helemaal niet bij de ander, kijk daarom naar een rij instructeur die bij jou past.