Vraag gratis proefles aan

Rijschool Noordwijk

Op zoek naar een rijschool die er voor jou is? Zoek dan niet verder, want jou zien slagen is voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij professionele coaches die jou op je eigen manier door de rijlessen heen helpen en bieden wij onbeperkt examengarantie. De kosten hiervoor kun je vervolgens gespreid betalen. Wil je niet wachten? Bij ons kun je al vanaf een leeftijd van 16,5 jaar zonder wachttijd terecht.

 

 

Start nu, betaal later!

Ook jouw budget hoeft geen probleem te vormen om direct bij ons te starten, aangezien wij jouw de mogelijkheid bieden om in termijnen te betalen.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Natuurlijk is het erg zonde om te betalen voor meer lessen dan je nodig denkt te hebben. Daarom kun je ook losse lessen bijkopen als jouw pakket niet voldoende lessen bevat. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een pakket van 20 lessen en 2 losse lessen in plaats van een pakket van 30 lessen.

Vraag een gratis proefles aan

Wil je kennis maken met onze rijschool en met de unieke manier van lesgeven, maak dan een afspraak voor een gratis proefles. Tijdens deze les laten wij jou ervaren wat het is om rijlessen te volgen bij onze rijschool en kun je gelijk je eerste vaardigheden opdoen. De proefles is gratis en vrijblijvend en geeft een goed beeld van welk lespakket het meest geschikt is voor jou. Na deze proefles kun je dan kiezen of je een regulier of een garantiepakket wilt.

Rijlessen volgen bij Rijschool Noordwijk betekent veel ervaring opdoen. Samen met een echte coach leer je jouw sterke en zwakke punten kennen en te verbeteren.

Meer inoformatie over rijlessen en rijbewijs?

Rijschool Leiden
CBR