Vraag gratis proefles aan

Rijschool Noordwijkerhout

Rijschool Noordwijkerhout

Heb jij ook geen zin om te wachten tot je eindelijk mag lessen? Bij ons kun je al vanaf 16,5 jaar starten zonder wachttijd. Dus maak snel een afspraak voor een gratis proefles en maak kennis met onze unieke lesmethode. Kun je de rijlessen niet in 1 keer betalen, betaal dan in termijnen.

Rijschool Noordwijkerhout: lessen en slagen op jouw manier

Je kunt bij Rijschool Leiden RijbewijsSucces  zelf bepalen of je af wilt rijden na enkele dagen of pas na enkele weken. Onze pakketten gaan uit van 10 tot 60 lessen, en er is ook een mogelijkheid om losse lessen af te nemen. Wil je bijvoorbeeld 12 lessen in 2 weken, dan kun je kiezen voor een pakket van 10 lessen met praktijkexamen en daarnaast nog 2 losse lessen nemen.

Slagen in 10 weken

Start je pas met lessen op een leeftijd van 17,5 jaar? Ook dan kan je voor je 18e nog een rijbewijs halen. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel lessen je nodig hebt en hoe vaak je wilt lessen. Zo kun je bijvoorbeeld al in 10 weken slagen voor jouw rijbewijs.

Geen onverwachtse kosten door herexamens

Bij Rijschool Noordwijkerhout heb je de keuze uit losse lessen of pakketten. Het grootste voordeel van een pakket is dat je van te voren weet wat jouw rijlessen gaan kosten. Je hebt de keuze uit reguliere pakketten en garantiepakketten. Bij al onze garantiepakketten heb je onbeperkt examengarantie. Wanneer je hier geen interesse in hebt, bijvoorbeeld als je verwacht in 1 keer te zullen slagen kun je ook kiezen voor een regulier pakket. Omdat er bij deze pakketten geen examengarantie zit zijn ze relatief goedkoper als je in 1 keer slaagt. Verwacht je wel herexamens nodig te hebben, dan is het aan te raden om een garantiepakket te kiezen.

“ professioneel, betaalbaar en succes gegarandeerd.”