Vraag gratis proefles aan

Rijschool Oude Wetering

Rijschool Oude Wetering is er al voor jongeren vanaf 16,5 jaar. Zo kun je vroeg beginnen met lessen, waardoor je gegarandeerd jouw rijbewijs hebt behaald voor je 18e jaar. Natuurlijk weten we dat iemand van 16,5 jaar nog maar weinig geld verdient, dus mag je van ons betalen in termijnen. Doordat je de rijlessen in termijnen kunt betalen blijft er maandelijks meer geld over om te sparen voor jouw toekomstige auto.

Vindt jij het milieu ook zo belangrijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze rijlessen maak je kennis met onze unieke lesmethode, waarbij we je leren om milieuvriendelijk te rijden. Wachten is niet nodig, want je kunt gelijk starten met rijlessen.

Ook met een klein budget kun je bij ons terecht

Wanneer je een bijbaantje hebt wil je meestal niet al je geld meteen besteden aan rijlessen. Hier hebben wij iets op bedacht door jou de mogelijkheid te geven om in termijnen te betalen. Je betaalt elke maand een vast bedrag totdat je de lessen hebt afbetaald. Zo hou je elke maand nog geld over om leuke dingen te doen met jouw vrienden en vriendinnen.

Slagen op jouw eigen tempo

Als jongere heb jij het natuurlijk erg druk met school, werk en huiswerk. Daarom heb je de ene week meer tijd om rijlessen te volgen dan de andere week. Je kunt jouw rijlessen daarom eenvoudig op je schoolwerk afstemmen. Lukt het een weekje niet, dan doe je de week erna twee rijlessen. Zo lukt het je altijd om te slagen binnen de door jou vastgestelde tijd.