Vraag gratis proefles aan

Rijschool Rijnsaterwoude

Rijschool Rijnsaterwoude

Zoek jij een moderne rijschool met een lesmethode die helemaal van nu is? Wij bieden een unieke lesmethode met online theorielessen, milieuvriendelijk rijden en lessen die zijn aangepast aan jouw leerdoelen. Natuurlijk kun je direct starten, want wachttijd is zo 2014.

In slechts 10 dagen jouw rijbewijs halen?

Heb je het altijd erg druk met school, huiswerk en daarnaast ook nog een bijbaantje? Dan is het voor jou waarschijnlijk niet handig om elke week een rijles te plannen. Daarom biedt Rijschool Rijnsaterwoude jou de mogelijkheid om in 10 dagen jouw rijbewijs te halen. Dit kun je dan eenvoudig plannen tijdens de zomervakantie, zodat je voor en na deze 10 dagen nog genoeg tijd hebt om uit te rusten en leuke dingen te doen.

“Slagen in 10 dagen”

Hoog slagingspercentage

De instructeur is er op getraind om rijlessen op maat te geven. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar jouw kwaliteiten en aan welke punten nog moet worden gewerkt. Deze unieke lesmethode zorgt er voor dat een groot deel van de cursisten van Rijschool Rijnsaterwoude in 1 keer slaagt. Slaag je niet in 1 keer, dan doe je een gratis herexamen op onze kosten.

Gespreid betalen

Voor rijlessen moet je vaak lang sparen en daardoor ook langer wachten tot je kunt beginnen. Omdat je bij Rijschool Rijnsaterwoude gespreid (in termijnen) kunt betalen, heb je sneller een geschikt budget om te starten.

“Direct budget + geen wachttijd = Direct starten”

Geen wachttijd

Bij Rijschool Rijnsaterwoude kennen wij geen wachttijd. Je kunt dan ook gelijk terecht bij ons en worden getraind door ons deskundige personeel.

Gratis proefles bij Rijschool Rijnsaterwoude

Ben je benieuwd geworden naar onze kwaliteiten? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles en ervaar zelf wat Rijschool Rijnsaterwoude voor jou kan betekenen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie over rijlessen en rijbewijs?

Rijschool Leiden

CBR