Vraag gratis proefles aan

Rijschool Sassenheim

Rijschool Sassenheim : Meld je aan voor een gratis proefles

Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool uit Sassenheim? Schrijf je dan in  voor een gratis proefles bij rijschool RijbewijsSucces ! Rijschool RijbewijsSucces komt namelijk gewoon uit Sassenheim. Je rij instructeur Driss is de RijbewijsSucces rijcoach voor de bollenstreek. Vriendelijk, geduldig en een ervaren rij instructeur.  In de afgelopen jaren hebben wij veel “sassemers” aan hun rijbewijs geholpen. Bij rijschool RijbewijsSucces is de proefles gratis en zonder verplichtingen. De proefles duurt een uur na dit uur krijg je van onze rij- instructeur een advies over de lessen en de kosten van jouw rijopleiding. Na de proefles zit je nergens aan vast. Geef je nu op voor de proefles via onze inschrijfformulier en binnenkort zit jij al op de weg.

Lesmethode

Rijschool Sassenheim hanteert een unieke lesmethode waarbij voor elke cursist een persoonlijke trajectplan wordt uitgestippeld. De aanpak van rijschool RijbewijsSucces werkt van makkelijk naar moeilijk, zo voorkom je stress en bevordert dat je prestaties. Aan de hand van de  rijles kaart en de instructiekaart worden je vorderingen nauwlettend in de gaten gehouden. De rijles kaart neem je mee zo weet je altijd hoever je bent in je opleiding en je weet wat je de volgende les kan verwachten.

RijbewijsSucces Examengarantie

Haal je rijbewijs zorgeloos bij rijschool RijbewijsSucces. Met een garantiepakket hoef jij je geen zorgen te maken over de volgende examens. Die zijn namelijk al inbegrepen in je pakket. Een gratis  herexamen zit al in je pakket. Het garantiepakket van rijschool RijbewijsSucces is een compleet pakket. Met een tussentijdse toets bij het CBR inbegrepen ter waarde van: 230 euro. Daarnaast zit je eerste examen ook in je pakket inbegrepen. Wil je gewoon losse rijlessen? Ook dat is mogelijk. Een losse rijles kost  €55,- en een praktijkexamen kost  €290,-. Zo kan jij je eigen pakket samenstellen.
De proefles is gratis en vrijblijvend! Maak kennis met rijschool RijbewijsSucces en haal binnenkort nog je rijbewijs.