Rijschool Sassenheim

Rijschool RijbewijsSucces-leiden

Rijschool Sassenheim : Meld je aan voor een gratis proefles

Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool uit Sassenheim? Schrijf je dan in  voor een gratis proefles bij rijschool RijbewijsSucces ! Rijschool RijbewijsSucces komt namelijk gewoon uit Sassenheim. In de afgelopen jaren hebben wij veel “sassemers” aan hun rijbewijs geholpen. Bij rijschool RijbewijsSucces is de proefles gratis en zonder verplichtingen, de proefles duurt een uur na dit uur krijg je van onze rij- instructeur een advies over de lessen en de kosten van jouw rijopleiding. Geef je nu op voor de proefles via onze inschrijfformulier en binnenkort zit jij al op de weg.

Gevarenlicht-theorie-rijbewijssucces

AKTIE AKTIE

ALLEEN DEZE MAAND
GRATIS PROEFLES EN 2de RIJLES GRATIS*
(*bij afname pakket)
rijschool Sassenheim geslaagde

Lesmethode

Rijschool Sassenheim hanteert een unieke lesmethode waarbij voor elke cursist een persoonlijke trajectplan wordt uitgestippeld. De aanpak van rijschool RijbewijsSucces werkt van makkelijk naar moeilijk, zo voorkom je stress en bevordert dat je prestaties. Aan de hand van de  rijles kaart en de instructiekaart worden je vorderingen nauwlettend in de gaten gehouden. De rijles kaart neem je mee zo weet je altijd hoever je bent in je opleiding en je weet wat je de volgende les kan verwachten.

losse rijles

€42,-

  • rijlessen van 60 minuten

30 rijlessen inclusief 1 praktijkexamen

€1450,-

  • rijlessen van 60 minuten

rijschool sassenheim geslaagde

RijbewijsSucces Examengarantie

Haal je rijbewijs zorgeloos bij rijschool RijbewijsSucces. Met een garantiepakket hoef jij je geen zorgen te maken over de volgende examens. Die zijn namelijk al inbegrepen in je pakket. Gratis  herexamen doen tot dat jij je rijbewijs haalt. Het garantiepakket van rijschool RijbewijsSucces is een compleet pakket. Met een tussentijdse toets bij het CBR inbegrepen ter waarde van: 220 euro. Daarnaast zit je eerste examen ook in je pakket inbegrepen. Wil je gewoon losse rijlessen? Ook dat is mogelijk. Een losse rijles kost  €42,- en een praktijkexamen kost  €250,-. Zo kan jij je eigen pakket samenstellen. 
De proefles is gratis en vrijblijvend! Maak kennis met rijschool RijbewijsSucces en haal binnenkort nog je rijbewijs.

Rijschool RijbewijsSucces is ook te vinden in de volgende plaatsen:

rijschool Sassenheim
GRATIS PROEFLES