Vraag gratis proefles aan

spoedcursus leiden

Binnen 10 dagen je rijbewijs

geen zin om lang over je rijbewijs te doen? Wil jij binnen no time je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor het rijbewijsSucces spoedcursus en wij zorgen ervoor dat jij binnen 5 of 10 dagen klaar bent voor je praktijkexamen. Het rooster en de rijlessen plan je samen in met je rij instructeur, zo kan je dus je eigen tijd indelen. Rijschool Leiden RijbewijsSucces  is een begrip in Leiden en omgeving en leidt jaarlijks vele mensen naar hun rijbewijs. Je kunt direct beginnen met je rijlessen via rijbewijsSucces Leiden, dus wacht niet langer en schrijf je in voor de geheel gratis en vrijblijvende proefrijles en maak kennis met Rijschool RijbewijsSucces Leiden en met onze unieke lesmethode.

Losse rijles

€55,-

  • rijlessen van 60 minuten

Werkwijze spoedcursus rijbewijs Leiden

De opleiding bestaat uit een spoedcursus van 5 of 10 dagen of een compact spoedcursus van 10 weken. We beginnen met een intake gesprek waar je rijcoach nagaat wat je wensen en mogelijkheden zijn voor de spoedcursus. Tijdens dit gesprek bespreek de rijcoach het verloop van de spoedcursus. Daarna krijg je een intake les van 60 minuten. Tijdens deze intake les kan je kennis maken met je rijcoach en kan hij een indruk krijgen van jou vaardigheden. Na de intake les krijg je en advies mee van het aantal te verwachten rijlessen voor een geslaagde spoedcursus.  De intake les is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. als je besluit om de spoedcursus te starten bij ons dan worden al je rijlessen van te voren ingepland, natuurlijk in overleg met jou.
De spoedcursus wordt speciaal op jou afgestemd. de rijcoach maakt een sterkte/zwakte analyse van jou rijvaardigheden en de spoedcursus wordt op jou afgestemd. De lessen worden gegeven op jou tempo en de nadruk ligt op de onderdelen die jij moeilijk vindt of nog niet goed beheerst. Je kan hierbij denken aan:

✅ Voertuigbeheersing
✅ Kijktechniek
✅ Het berijden van rechte en bochtige wegen
✅ Het benaderen en berijden van kruispunten
✅ Kruispunten en rotonde met complexe verkeersituaties
✅ Snelweg
✅ rijden in de 30 km zone
✅Bijzondere verrichtingen
✅ het rijden van examenroutes

De voordelen van een spoedcursus Rijbewijs Leiden

  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding.
  • Vaste rij-instructeur.
  • Gespecialiseerd in de 10 daagse en 10 weekse compact rijopleiding.
  • Onze kwaliteitscoördinator houdt voortdurend toezicht.
  • Stap in op uw eigen niveau.
  • Hoog slagingspercentage
  • garantiepakketten

Ja, Rijschool RijbewijsSucces is de spoedcursus specialist. Je kan direct beginnen met een de spoedcursus in Leiden. schrijf je in voor een gratis proefles

Met het RijbewijsSucces spoedpakket kan je binnen 5 of 10 dagen je rijbewijs op zak hebben.

Dat is afhankelijk van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. De lesprijzen per uur variëren nogal  per rijschool in Leiden en omstreken. Bij rijschool RijbewijsSucces kost een losse rijles:. € ,-45 per 60 minuten.

Ja, De intakeles is gratis en duurt 60 minuten, na de intake les krijg je een advies over het aantal te verwachten rijlessen voor je spoedcursus in Leiden. Na de intakeles zit je nergens aan vast.